ZAAM

Biografie

ZAAM is een gezelschap van Anastassya Savitsky en Dimitri Leue. Twee makers met een andere achtergrond die hun passie voor het podium delen. Savitsky is een choreografe/ danseres, Leue is een theatermaker/schrijver. De symbiose van beeld en tekst, lichaam en geest, beweging en woord, staat centraal in hun samenwerking. Spelen met ritme, monteren met dynamiek. De melodie van de ontmoeting als leitmotiv.

Meer info

ZAAM

Foto: ZAAM

In residentie Kalf!

De Boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. Frisse lucht, vlinders en madeliefjes. Het gegons van de lente. De eerste stapjes in de weide waren voorzichtig. De dauw kietelde haar hoeven. Al snel voelde ze hoe ze overvallen werd door vreugde. De ruimte, de plaats die ze kreeg. De geur van vers gras, de tintelende koelte van ochtendlucht. Ze was gelukkig. Ze kon niet anders dan lopen, huppelen en springen.

Kalf! is een dansvoorstelling met theater en muziek. Kalf! is een theatervoorstelling met dans en muziek. Kalf! is een muziekvoorstelling met dans en theater. Het gaat over een koetje. Ze leeft met vele melkkoeien samen in een grote stal en ze droomt over India, waar de koeien heilig zijn. Daar worden koeien oud en alle kalfjes zijn er van goud!

project details