No Body

Nelle Hens

Description

‘No Body’ is het tweede deel van een tweeluik.  Het is ontstaan als een rondreizend project van ONT MOET, bestaande uit verschillende opeenvolgende residenties. Tijdens de tournee van residenties, zette we de deuren van de werkruimte open voor een publiek. In de vorm van deelmomenten, zogenaamde ‘partiformances’, nodigden we de bezoekers uit om actief deel te nemen aan het werkproces en onderzoek.

Met de naam ‘partiformance’ maken we de combinatie van participatie en performance; geen van beiden is zonder de andere. Ook de nuance van ‘feest’ ligt erin, omdat we ons inzetten om via ‘free flow’, momenten van vreugde en verbinding te faciliteren.

Op dit moment heeft No body zich gevormd tot een volwaardige voorstelling en integreren we de manier van werken (actieve uitwisseling met een publiek tijdens creatieprocessen) in onze werking.

No body was reeds te ervaren tijdens werk residenties in Artist Commons te Brussel, Provinciaal Domein Dommelhof te Pelt en De Veerman te Antwerpen. Meer info en de eerstvolgende mogelijkheid om No body mee te maken, vind je hier.