Bezoek Ons

C-TAKT heeft haar thuisbasis in Provinciaal Domein Dommelhof, te Pelt. Op deze site kan men de C-TAKT kantoren terugvinden en organiseren wij tevens een residentiewerking die haar gelijke in Vlaanderen niet kent. De kunstenaars kunnen zich in de luwte van de Limburgse bossen maximaal concentreren op hun project.

C-TAKT

Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5
3910 Pelt
+32(0)11 80 50 00
info@c-takt.be

Bereikbaarheid

Auto: Vanuit Antwerpen (BE): Via de E313/A13 (richting Hasselt-Luik) tot afrit 23 Geel-West en via Mol, Lommel, Pelt (N71). 

Vanuit Brussel-Leuven (BE): Via de E314/A2 (richting Aken) tot afrit 29 Houthalen en via expressweg Helchteren, Hechtel, Eksel, Pelt (N74/Noord-Zuidverbinding). 

Vanuit Eindhoven (NL): Richting Valkenswaard, Lommel, Pelt (N74/Noord-Zuidverbinding). 

Vanuit Weert – Roermond (NL): Richting Bocholt (N74 langs de Zuid-Willemsvaart), Hamont, Pelt. Aan parkeergelegenheid geen gebrek op en rond provinciaal domein Dommelhof 

Openbaar vervoer: Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen station Neerpelt en station Antwerpen.  Vanuit Hasselt kan je via een overstap in Mol ook naar Neerpelt. Surf naar de website van de NMBS voor meer details over de treinregelingen. Aan het station van Neerpelt vertrekken de buslijnen 742, 743, 744, 745 die de haltes ‘sportcentrum’ en ‘Dommelhof’ passeren. Surf naar de routeplanner van De Lijn voor de concrete uren van deze buslijnen.