Bezoek Ons

C-TAKTvertrekt vanuit twee organisaties met ieder zijn eigen omgeving. Kunstenaars kunnen er werken in de luwte van het Dommelhofpark of in de creatieve omgeving van C-mine. De ene kunstenaar wil immers in volledige rust werken terwijl een ander de “buzz” van een stad niet kan missen.

C-TAKT Neerpelt

Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5
3910 Pelt
+32(0)11 80 50 00
info@c-takt.be

Bereikbaarheid

Auto: Vanuit Antwerpen (BE): Via de E313/A13 (richting Hasselt-Luik) tot afrit 23 Geel-West en via Mol, Lommel, Pelt (N71). 

Vanuit Brussel-Leuven (BE): Via de E314/A2 (richting Aken) tot afrit 29 Houthalen en via expressweg Helchteren, Hechtel, Eksel, Pelt (N74/Noord-Zuidverbinding). 

Vanuit Eindhoven (NL): Richting Valkenswaard, Lommel, Pelt (N74/Noord-Zuidverbinding). 

Vanuit Weert – Roermond (NL): Richting Bocholt (N74 langs de Zuid-Willemsvaart), Hamont, Pelt. Aan parkeergelegenheid geen gebrek op en rond provinciaal domein Dommelhof 

Openbaar vervoer: Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen station Neerpelt en station Antwerpen.  Vanuit Hasselt kan je via een overstap in Mol ook naar Neerpelt. Surf naar de website van de NMBS voor meer details over de treinregelingen. Aan het station van Neerpelt vertrekken de buslijnen 742, 743, 744, 745 die de haltes ‘sportcentrum’ en ‘Dommelhof’ passeren. Surf naar de routeplanner van De Lijn voor de concrete uren van deze buslijnen. 

C-TAKT Genk

C-mine
C-mine 10
3600 Genk
+32(0)89 65 44 90
info@c-takt.be

Bereikbaarheid

Auto: C-mine is gelegen vlakbij de E314. Je neemt afrit 31 “Genk Centrum” en draait links richting Genk centrum. Aan de eerste lichten volg je de pijl naar C-mine en draai je bijgevolg rechtsaf. Vlak na het eerste rondpunt zie je C-mine aan jouw linkerkant. Als je op het eerste rondpunt links gaat, heb je toegang tot de ondergrondse parking 1. Voor C-mine cultuurcentrum kun je best op het tweede rondpunt naar links gaan voor toegang tot parking 2. 

Openbaar vervoer: Met de trein geraak je vlot aan het station van Genk. Raadpleeg de website van de NMBS voor meer details over de treinregelingen. Aan het station van Genk vertrekken verschillende buslijnen naar C-mine: overdag lijn 31, 47 en G8 en ‘s avonds avondlijn G3. De dienstregelingen van deze buslijnen kan je raadplegen via de website van De Lijn.